به دنبال قدیمی شدن تکنیک‌هایی مانند تاتو و یا هاشور ابرو، امروزه تکنیک‌های کاشت ابرو بسیار پرطرفدار شده‌اند. این روش در حقیقت روشی دائمی برای حل مشکل کم پشت بودن ابرو‌ها است که برخلاف روش‌های قدیمی نیاز چندانی به ترمیم‌های دوره‌ای هم ندارد. افراد زیادی وجود دارند که به‌صورت ژنتیکی ابرو‌هایی کم پشت دارند و یا اینکه، اینکه دلیل بیماری مو‌های صورت خود را ازدست‌داده‌اند.

برخلاف تصور این‌ مشکلات تنها برای افراد سن بالا ایجاد نمی‌شود و می‌تواند افراد جوان را هم درگیر کند. امروزه اکثر مراجعه‌کنندگان پیوند ابرو، دارای سنین کم بوده و به همین دلیل نباید این مشکل را محدود به افراد مسن بدانیم. در این مطلب قصد داریم تا شما را با تمامی نکات پیوند مو آشنا کنیم. ‌ این مطلب می‌تواند برای افرادی که در انجام این کار تردید دارند بسیار مفید باشد.

 

 

کاشت، درمانی دائمی برای کم‌پشت بودن ابرو است

 

 

آیا من کاندید مناسبی برای پیوند مو هستم؟ 

 

این پرسشی است که برای اکثر افراد قبل از انجام عمل پیوند ابرو ایجاد می‌شود‌. به‌طورکلی این عمل مانند بسیاری از عمل‌های دیگر نیاز به شرایط خاصی دارد. در صورت وجود این شرایط، می‌توان پاسخ خوبی از انجام پیوند مو گرفت؛ اما این شرایط چه هستند؟

 

بهترین افراد برای کاشت ابرو، کسانی هستند که به‌صورت ژنتیکی یا به علت انجام تاتو و هاشور، دارای ابرو‌هایی نازک و کم پشت هستند. تاتو از تکنیک‌هایی است که در گذشته توسط خانم‌ها بسیار انجام می‌شد. در این روش ابرو‌ها تراشیده شده و بسیار کم پشت می‌شدند. اما این روش‌ها اکنون دیگر کارایی زیادی ندارند و به همین دلیل، افرادی که تاتو کرده‌اند ترجیح می‌دهند با پیوند ابرو، دوباره مو‌هایی پرپشت داشته باشند.

اما برخی از افراد به دلیل بیماری‌های پوستی، دارای ابرو‌های کم پشت می‌شوند. چنین افرادی تا زمانی که بیماری آن‌ها کنترل و یا درمان نشود، بهتر است برای این کار اقدام نکند. پیوند مو هم‌زمان با بیماری‌های پوستی، نمی‌تواند کارایی خوبی داشته باشد؛ به همین دلیل انجام ندادن آن بهتر است.

 

تکنیک‌های پیوند ابرو بسیار متنوع هستند

 

 

چه تکنیک‌هایی برای پیوند ابرو وجود دارد؟

 

کاشت ابرو هم نوعی عمل پیوند مو است. بیشتر تکنیک‌هایی که برای این کار استفاده می‌شود همان روش‌های رایج در کاشت موی سر است. با این تفاوت که موهای کاشته شده دارای حجم بسیار کمتری هستند. البته موی ناحیه ابرو از نظر نحوه رشد تفاوت‌هایی با دیگر مناطق بدن دارد. همین موضوع باعث شده است تا نتوان از هرجایی از بدن به‌عنوان بانک مو برای این کار استفاده کرد. در این روش، بیشتر از موی پشت‌گوش استفاده می‌کنند. ویژگی و ضخامت این مو‌ها کاملاً مشابه موی ابرو است و به همین دلیل احتمال موفقیت عمل بیشتر است.

 

روش FUT

 

از اولین تکنیک‌های که برای پیوند ابرو استفاده شد، روش FUT است. این تکنیک نیاز به جراحی عمیق و خون‌ریزی‌های زیادی دارد و به همین دلیل اکنون کمتر موردتوجه قرار می‌گیرد. مناطق درگیر در این روش حدوداً یک هفته باید دارای بخیه باشند که شاید به همین دلیل روشی چندان مناسبی به شمار نرود.

 

روش super fue

 

روش super fue تکنیک به­روز‌تری برای کاشت ابرو است که دیگر معایب روش قبلی را ندارد. در این روش نیاز به جراحی و خون‌ریزی‌های زیاد نیست و با کمترین میزان برش، می‌توان عمل کاشت را انجام داد. با استفاده از این‌ تکنیک خط رویش ابرو کاملاً مطابق با خواسته مراجعه‌کننده خواهد شد. در بیشتر کیلینک‌های دنیا بیشتر از روش super fue استفاده می‌شود. البته خواسته‌های فرد مراجعه‌کننده در انتخاب روش کاشت اهمیت زیادی دارد و به همین دلیل به همه افراد پیشنهاد‌های یکسانی نمی‌شود.

 

 

عمل پیوند ابرو عوارض زیادی ندارد

پیوند ابرو نیاز به چند روز استراحت دارد؟ 

 

برخلاف چیزی که تصور می‌کنید، پیوند ابرو نیاز به زمان زیادی برای بهبودی ندارد. عمدتاً تنها ۲۴ ساعت زمان نیاز است تا زخم بهبود پیدا کند. در حقیقت یک روز پس از انجام‌ عمل می‌توانید به انجام کار‌های روزمره خود برگردید. البته متخصصان توصیه می‌کنند برای اطمینان بیشتر، انجام کار‌های سخت و سنگین را به تأخیر بیندازید.

بهتر است برای جلوگیری از خراب‌شدن کاشت ابرو، برای حداقل هفت روز از انجام کار‌های آسیب‌زا مانند ورزش خودداری کنید. عموماً مو‌های کاشته شده چند ماه پس از عمل شروع به ریزش می‌کنند. این ریزش طبیعی است و نیاز به نگرانی ندارد. پس از گذشت چندین ماه، ابرو به روال طبیعی باز می‌گردد و موها دوباره رشد می‌کنند.

 

پیوند ابرو باید توسط پزشک مجرب انجام بشود

 

 

پیوند ابرو دارای چگونه عوارضی است؟

 

عمل پیوند ابرو درصورتی‌که به‌درستی و تحت‌نظر یک‌ پزشک متخصص انجام بشود، عمل نسبتاً بی‌خطر است که عارضه خاصی ایجاد نمی‌کنند. یکی از ریسک‌های بالقوه انجام چنین عملی، ازبین‌رفتن فولیکول‌های کاشته شده است.

در این شرایط ابرو تفاوت چندانی پیدا نمی‌کند و مراجعه‌کننده نیاز به ترمیم و یا کاشت دوباره دارد. ممکن است در صورت انجام غیربهداشتی، کاشت ابرو با عوارضی همراه باشد. ایجاد جای زخم، عفونت، تورم و کبودی ناحیه ابرو از جمله عوارضی است که ممکن است ماندگار هم بشود.

 

عمل پیوند ابرو را در چه مرکزی انجام‌ بدهیم؟

 

میزان رضایت شما از عمل پیوند ابرو تا حد زیادی وابسته به مهارت پزشک انجام‌دهنده این کار دارد. بسیاری از عوارضی که در بخش قبلی اشاره شد، ممکن است در صورت انتخاب یک کلینیک نا‌معتبر ایجاد بشود. نباید به بهانه صرفه‌جویی در هزینه‌های خود، مراکزی را انتخاب کنید که هیچ رزومه قابل اعتمادی ندارند. در این صورت ممکن است نیاز پیدا کنید که این عمل را دوباره انجام بدهید. بهتر است این کار را به پزشکی بسپارید که دارای تجارب خوبی در این زمینه باشد. ‌

 

سخن‌ پایانی

 

برای درمان کم‌ پشتی ابرو، روش‌های آرایشی مختلفی وجود دارد. مطمئناً بیشتر این روش‌ها به‌صورت موقتی مشکل را حل می‌کنند؛ به همین دلیل چندان روش قابل اکتفایی نیستند. کاشت ابرو از جمله روش‌هایی است که می‌تواند مشکل شما را به‌خوبی حل کند. با سپردن این کار به یک‌ مجموعه درست، می‌توانید ابرو‌هایی پرپشت و زیبا داشته باشید. یکی از مزیت‌های مهم پیوند ابرو این است که عوارض چندانی ندارد؛ اما دارای اثرات قطعی و دائمی است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *